Als je al je trips op "Alleen ik" hebt ingesteld, kan niemand behalve jij die locatie zien. Als die trip is ingesteld op "Volgers", kunnen alleen je volgers die locatie zien. Als je deze op "Iedereen" hebt ingesteld, kan iedereen die locatie zien.
Als je besluit je trip met anderen te delen maar je thuislocatie wilt verbergen, kun je ervoor kiezen om de startlocatie van je trip te verbergen. Hier lees je hoe.
Hier is een korte instructievideo over hoe je de privacy-instelling van een trip aanpast