Als je al je trips op "Alleen ik" hebt ingesteld, kan niemand behalve jij die locatie zien. Als die trip is ingesteld op "Volgers", kunnen alleen je volgers die locatie zien. Als je deze op "Iedereen" hebt ingesteld, kan iedereen die locatie zien.
Als je besluit je trip met anderen te delen, maar je live locatie of thuislocatie wilt verbergen, kun je dit doen door de onderstaande instructies te volgen: