Jij bepaalt wie je locatie kan zien.
Als je al je trips op "Alleen ik" hebt ingesteld, kan niemand behalve jij die locatie zien. Als die trip is ingesteld op "Volgers", kunnen alleen je volgers die locatie zien. Als je deze op "Iedereen" hebt ingesteld, kan iedereen die locatie zien.
Voor iedereen die een nieuw Polarsteps account aanmaakt, staat het accounttype ("Wie kan mij volg?") ingesteld op "Alleen mensen die ik accepteer". Wanneer een andere gebruiker je wil volg, ontvang je een melding en kun je ervoor kiezen om hun volgverzoek te accepteren of te weigeren. Pas nadat je een volgverzoek hebt geaccepteerd, kan deze persoon de trips zien die je beschikbaar hebt gemaakt voor volgers, en je locatie.
Wil je niet al je trips toegankelijk maken voor je volgers? Je kunt de privacy-instellingen per individuele trip gebruiken om te bepalen wie elke trip en de locaties, foto’s, tekst en statistieken daarin kan bekijken.
Standaard staat de instelling "Wie kan deze trip zien?" voor elke nieuwe trip die je toevoegt aan Polarsteps op "Volgers". Je kunt dit privacyniveau wijzigen naar "Alleen ik" of "Iedereen" wanneer je een nieuwe trip aanmaakt of op elk moment daarna.
Als je Travel Buddies aan een trip hebt toegevoegd, betekent het privacyniveau "Alleen ik" dat alleen jij en Travel Buddies deze kunnen zien.
Als je het privacyniveau van een trip wijzigt naar "Iedereen", betekent dit dat je trip met alle gepubliceerde steps en hun inhoud, je route en tripstatistieken openbaar zichtbaar zijn voor iedereen die je profiel bezoekt. Als je de volledige controle over de zichtbaarheid van je trip wilt houden, raden we niet aan om "Iedereen" te selecteren.
Hier is een korte instructievideo over hoe je de privacy-instelling van een trip aanpast