Op Polarsteps heb je volledige controle over wie je locatie kan zien, omdat je de locatie-instellingen voor al je trips kunt selecteren.
Als je al je trips hebt ingesteld op "Alleen ik" en je bent op een locatie geweest (zoals thuis) terwijl je een trip trackte die je privé wilt houden, dan kan niemand behalve jij die locatie zien. Als die trip is ingesteld op "Alleen volgers", kunnen alleen je volgers die locatie zien. Als je deze op "Iedereen" hebt ingesteld, kan iedereen die locatie zien.
Als je besluit je trip met anderen te delen, maar je thuislocatie wilt verbergen, kun je ervoor kiezen om de startlocatie van je trip te verbergen. Hier lees je hoe.
- Zo verwijder je een locatie uit een huidige of eerdere trip
- Hier is een korte instructievideo over hoe je de privacy-instelling van een trip aanpast
Je kunt er ook voor kiezen om je live locatie wanneer je maar wilt voor je volgers te verbergen. Je kunt meer lezen over hoe je je live locatie uitzet hier.