Als je je Polarsteps-account wilt verwijderen en de eigenaar bent van een of meer Travel Together-reizen, worden deze reizen verwijderd voor alle Travel Buddies die eraan deelnamen.
Op dit moment is het niet mogelijk om het eigenaarschap van een reis over te dragen aan je Travel Buddies. Daarom raden we je aan om je Travel Buddies op de hoogte te brengen voordat je je account verwijdert, zodat zij de gelegenheid hebben om teksten van stappen op te slaan of screenshots te maken van alles wat ze opnieuw willen maken.
Als je aan een of meer Travel Together-reizen hebt deelgenomen, maar niet de eigenaar van de reis bent, heeft het verwijderen van je account geen gevolgen voor de reis voor je Travel Buddies.