Als je je hebt aangesloten bij een Travel Together trip, maar er geen deel meer van wilt uitmaken, kun je er altijd voor kiezen de trip te verlaten.
Als je een Travel Buddy bent, maar niet de eigenaar van de trip, kun je dit als volgt doen:
- Open de trip
- Ga naar de Tripinstellingen
- Scroll naar beneden en tik op 'trip verlaten'
- Wanneer je een trip verlaat, wordt de trip uit je profiel verwijderd.
Als je de eigenaar van de trip bent, kun je een Travel Together-trip momenteel niet verlaten en geen nieuwe eigenaar van de trip toewijzen. In dat geval is de enige optie dus om de trip voor jou en je Travel Buddies te verwijderen. Dit doe je als volgt:
- Open de trip
- Ga naar de Tripinstellingen
- Scroll naar beneden en tik op 'trip verwijderen'
Let op: Wanneer je als trip-eigenaar de Travel Together trip verwijdert, wordt deze verwijderd voor iedereen in de tripgroep. Dit geldt ook als je besluit je account te verwijderen. We raden je aan je Travel Buddies van tevoren op de hoogte te brengen als je van plan bent een trip of je account te verwijderen, zodat zij de kans hebben om eventuele step-teksten op te slaan.